Peste 15 ani de experienta in constructii

Peste 1000 de case construite in tara si strainatate

3 ansambluri rezidentiale de vile

Foisoare din lemn
   
Mobilier gradina pentru terase
   
Terase acoperite
Independent de locatia casei dvs., beneficiile unei dupa-amieze reconfortante petrecute in gradina proprie sunt asigurate de variatele optiuni de mobilier din lemn pentru gradina, fie pentru casele permanente pe structura din lemn, pe structura mixta zidarie si lemn, pe structura integrala zidarie sau pentru casele de vacanta pe structura din lemn sau structura mixta: foisoare din lemn, seturi complete de mese si scaune din lemn, arcade decorative etc.
 
Foisorul de gradina reprezinta, prin varietatea de stiluri, forme, detalii si culori, locul cochet din gradina dvs., indiferent de spatiul avut la dispozitie. In functie de dimensiunile dorite, foisoarele din lemn pot gazdui primitor chiar si 20 de persoane.
 
Decorarea si amenajarea gradinii dvs. completeaza armonios reprezentarea casei careia i se subordoneaza, extinzand valentele unui spatiu complex si omogen.
 
Foisorul din lemn va deveni in scurt timp locul preferat al meselor in familie sau cu prietenii, fiind foarte usor de intretinut si ocupand un spatiu redus!
 
 
 
 
 
   
Spatiul ideal pentru petrecerea dupa-amiezilor toride de sfarsit de saptamana sau pentru incheierea unei zile tumultoase, alaturi de familie sau de prieteni.
Mobilierul din lemn pentru terasele caselor dvs. este proiectat pentru a va garanta o relaxare neperturbata si a va asigura tot confortul.
 
 
 
 
   
Alaturi de prieteni, intr-un cadru destins si placut sau poate romantic si intim alaturi de persoana speciala din viata dvs., veti trai fiecare moment ca pe o mini-vacanta bine-meritata.
Mobilierul din lemn pentru terase isi extinde coordontele functionale, traversand zona esteticului pana la regasirea confortului primordial.